+ Training gastles geven

Ontdek het geheim van een goede gastles of bedrijfsbezoek

Geef nu zelf een gastles

De vraag naar goed opgeleide technici neemt toe. Daarom is het belangrijk dat jongeren een goed beeld hebben van werken in de techniek. Dit kan je als bedrijf doen door een gastles of bedrijfsbezoek te organiseren. Maar, hoe kun je jongeren op een aansprekende en boeiende manier een positief en breed beeld geven van techniek? TechniekTalent.nu ontwikkelde hiervoor de training ‘Het geheim van een goede gastles of bedrijfsbezoek’.

 

De training biedt praktische handvatten en inspiratie voor iedereen uit het technisch bedrijfsleven die gastlessen en bedrijfsbezoeken wil verzorgen en hierbij behoefte heeft aan ondersteuning.

 

In deze interactieve training staan de volgende vragen centraal:

  • Wie zijn deze leerlingen en hoe krijg je hen enthousiast?
  • Hoe ga je om met een groep leerlingen?
  • Hoe geef je een gastles of bedrijfsbezoek vorm en wat vertel je?

 

+ Dit ga ik zeker vaker doen

Niels van de Ven, HR Manager bij Burgers Carrosserie

“Erg geslaagde gastles, met dank aan de training. De kennis die ik heb opgedaan gaf mij voldoende tips en handvatten om zelfverzekerd aan de slag te kunnen. De presentatie liep vlot, de leerlingen waren volledig geïnteresseerd en geconcentreerd en we hebben afgesloten met een Kahoot spelletje. Dit ga ik zeker vaker doen!”.

Aanmelden, data en locaties

De training wordt op verschillende locaties gegeven en kosteloos aangeboden. Wil je deelnemen aan de training (12:30 – 17:00 uur)? Bekijk hieronder de data en locaties:

  • 17 september Raalte
  • 24 september Tilburg
  • 15 oktober Leiden

+ Helpt u mee?