Video tv-serie aflevering #1

+Aflevering #1 ‘Je gaat het maken’

In de eerste aflevering van ‘Je gaat het maken’ maken we kennis met de 24-jarige Max uit Amersfoort. Max werkt momenteel op de onderdelenafdeling van een autodealer maar wil iets anders.

“School en Max gaan niet zo heel goed samen”, zegt hij zelf. Na de politieacademie begon Max aan een in totaal 3-jarige zoektocht naar wat hem werkelijk boeit qua werk. Uiteindelijk vertrok hij naar Australië en Nieuw-Zeeland waar hij kennismaakte met de bouw en infra. Terug in Nederland lijkt het Max interessant om te mogen werken aan innovatieve oplossingen die bijdragen aan een groenere wereld zoals zonnepanelen en warmtepompen. Elektra- enwaterleidingwerk heeft zijn specifieke belangstelling. ‘Je gaat het maken’ neemt Max daarom mee naar de wereld van infrastructuur.

Ben jij ook toe aan een carrièreswitch? Zou je willen meebouwen aan toonaangevende gebouwen, wegen, bruggen en tunnels in Nederland? Kijk dan hier naar alle mogelijkheden. Of bekijk de brochure voor jouw toekomstige baan. Ga jij het maken in de bouw en infra?

+Andere video’s

bouw filmpjes