Video tv-serie aflevering 2

+Aflevering 2 ‘Je gaat het maken’

In de tweede aflevering van ‘Je gaat het maken’ maken we kennis met de 44-jarige Erlinde uit Rotterdam. Deze alleenstaande moeder met een zoontje van zes jaar heeft een voorliefde voor techniek. Op dit moment geeft ze kinderen les in het maken van 3D-modellen met K’NEX.

Erlinde heeft een grafische opleiding genoten op MBO niveau 4. Zij vindt zichzelf zowel een ‘denker’ als een ‘regelaar’. Zij is gewend om onder druk te werken, wordt onrustig als het te stil is op het werk en kan mensen goed op de huid zitten. Erlinde heeft belangstelling voor alle facetten van de bouw- en infrastructuurwereld. “Ik schat in dat een job waarbij technisch tekenen of werkvoorbereiding komt kijken mij het beste past maar ik sta open voor alles”, aldus Erlinde. Met welke twee beroepen mag zij gaan kennismaken?

Ben jij ook toe aan een carrièreswitch? Zou je willen meebouwen aan toonaangevende gebouwen, wegen, bruggen en tunnels in Nederland? Kijk dan hier naar alle mogelijkheden. Of bekijk de brochure voor jouw toekomstige baan. Ga jij het maken in de bouw en infra?

+Andere video’s

bouw filmpjes