Video tv-serie aflevering 3

+Aflevering 3 ‘Je gaat het maken’

In de derde aflevering van ‘Je gaat het maken’ maken we kennis met de 32-jarige Shirley voor wie reizen en klussen in haar huis haar grote passies zijn. Shirley woont met haar 2 dochters van 6 en 10 jaar in het Zuid-Hollandse Hellevoetsluis.

Ze heeft discipline en doorzettingsvermogen ontwikkeld tijdens haar tijd in het leger, als majoor chauffeur. Shirley heeft een technische opleiding op VMBO niveau en heeft veel belangstelling voor het denk- en rekenwerk achter grote civiele bouwprojecten. Toch zou ze niet alleen op kantoor willen zitten maar er graag middenin staan. Haar ogen gaan stralen bij de gedachte dat zij met haar werk monumentale panden kan behouden voor de ondergang. ‘Je gaat het maken’ neemt haar mee op ontdekkingsreis.

Ben jij ook toe aan een carrièreswitch? Zou je willen meebouwen aan toonaangevende gebouwen, wegen, bruggen en tunnels in Nederland? Kijk dan hier naar alle mogelijkheden. Of bekijk de brochure voor jouw toekomstige baan. Ga jij het maken in de bouw en infra?

+Andere video’s

bouw filmpjes