Video tv-serie aflevering 4

+Aflevering 4 ‘Je gaat het maken’

In de vierde aflevering van ‘Je gaat het maken’ maken we kennis met de 49-jarige Reinier uit het Gelderse Epse, nabij Deventer. Reinier is gescheiden en heeft een zoon van 14 jaar. Hij genoot een opleiding in de grafische sector op MBO niveau en startte zijn carrière als boekbinder.

Bij het bedrijf waarvoor hij werkte klom hij op tot accountmanager en was hij voorzitter van de Ondernemingsraad. Klussen in en om zijn huis zijn Reinier zijn lust en zijn leven. Zo ontwierp en bouwde hij bijvoorbeeld zijn eigen schuur. De liefde voor het ‘’bouwvakken’’ zit in de familie. Zijn broer is zzp’er in de bouw. Reinier is toe aan verandering. De komende periode gaat hij graag iets doen waarvan hij opnieuw oprecht kan genieten. Reinier hoopt dat ‘Je gaat het maken’ hem inzicht geeft in wat het beste bij hem past.

Ben jij ook toe aan een carrièreswitch? Zou je willen meebouwen aan toonaangevende gebouwen, wegen, bruggen en tunnels in Nederland? Kijk dan hier naar alle mogelijkheden. Of bekijk de brochure voor jouw toekomstige baan. Ga jij het maken in de bouw en infra?

+Andere video’s

bouw filmpjes