Video tv-serie aflevering 5

+Aflevering 5 ‘Je gaat het maken’

In deze vijfde aflevering van ‘Je gaat het maken’ maken we kennis met de 38-jarige Martijn uit Helmond. Martijn heeft de studie werktuigbouwkunde afgerond en werkt al 11 jaar bij een Nederlands high-tech bedrijf.

Hij stuurt hier een team van Young Professionals aan. Het stimuleren van zijn team en hen helpen in hun ontwikkeling vindt hij het leukst. Naast zijn dagelijkse werk maakt hij als hobby meubels en heeft hij veel aan zijn eigen huis geklust. Daarom wil de vader van twee, achterhalen wat de bouw hem te bieden heeft. Bovendien lijkt het hem leuk om iets bij de dragen aan het verduurzamen van woningen en het behalen van de klimaatdoelstellingen. Net als bij zijn huidige job wil Martijn ook op de bouwplaats dichtbij de actie staan en binding hebben met het eindproduct. Martijn is al bijna 11 jaar getrouwd met zijn vrouw Anouk. Samen hebben zij twee kinderen; Floris van 7 jaar en Isabelle van 8.

Ben jij ook toe aan een carrièreswitch? Zou je willen meebouwen aan toonaangevende gebouwen, wegen, bruggen en tunnels in Nederland? Kijk dan hier naar alle mogelijkheden. Of bekijk de brochure voor jouw toekomstige baan. Ga jij het maken in de bouw en infra?

+Andere video’s

bouw filmpjes