Video tv-serie aflevering 6

+Aflevering 6 ‘Je gaat het maken’

In deze zesde aflevering van “Je gaat het maken” maken we kennis met de 51-jarige Michelle uit Mijnsheerenland. Zij rondde een opleiding op hbo-niveau af en heeft jarenlang gewerkt als etaleuse en styliste bij M&S mode. Omdat veel fysieke modewinkels het veld moeten ruimen, kwam ze noodgedwongen thuis te zitten.

Ook was Michelle betrokken bij het inkopen van materialen en gaf zij leiding aan een team van verkopers. Het aantal faillissementen dat zij ondertussen van dichtbij heeft moeten doorstaan, heeft haar doen besluiten om haar werkgeluk in een andere sector te gaan zoeken. Vrienden en kennissen voorziet zij graag van advies over het inrichten van hun huis. Mensen adviseren vindt zij nu eenmaal leuk. Deze interesses, competenties en vaardigheden komen mogelijk goed van pas in de wereld van bouw en infrastructuur. Het motto van Michelle heeft ze geleend van Pippi Langkous: ‘Ik heb het nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan.’

Ben jij ook toe aan een carrièreswitch? Zou je willen meebouwen aan toonaangevende gebouwen, wegen, bruggen en tunnels in Nederland? Kijk dan hier naar alle mogelijkheden. Of bekijk de brochure voor jouw toekomstige baan. Ga jij het maken in de bouw en infra?

+Andere video’s

bouw filmpjes