Bouw mee

Bouw & infra, ontdek jouw mogelijkheden

Op zoek naar een nieuwe baan?

Laat je omscholen naar de bouw of infra!

De bouw & infra heeft de komende jaren nieuwe collega’s nodig. Niet alleen op de bouwplaats maar ook op kantoor. De bouwsector is veelzijdiger dan veel mensen denken. We bouwen niet alleen huizen, kantoren, wegen, bruggen en tunnels maar ook dijken, vaarwegen en spoorlijnen. Ondergronds leggen we kabels en leidingen aan voor elektriciteit, dataverkeer en gas.

En we maken bijna voortdurend gebruik van techniek. Daken van zonnepanelen, drones en graafmachines met de modernste software.

 

Omscholing is mogelijk vanuit jouw specifieke situatie. Of je nu nog aan het werk bent of werk zoekt. Samen met jou onderzoeken we de mogelijkheden.

Hiske heeft de overstap gemaakt!

 Overweeg jij ook een overstap?

Maar twijfel je nog of de bouw & infra iets voor jou is?

Wil je aan de slag als timmerman of is omgevingsmanager meer wat voor jou? Ooit gehoord van een BIM-modelleur of calculator? Bekijk hier wat de mogelijkheden voor jou zijn in de bouw & infra en laat je omscholen.

 Belangstelling? Dit kan je doen

Neem contact met ons op. Wij bieden persoonlijke begeleiding om te kijken of de overstap naar bouw & infra echt wat voor je is. Omscholen kan vanuit jouw specifieke situatie. Samen onderzoeken we de mogelijkheden.

+ DIRECT NAAR DE OPLEIDINGEN !