Bouw mee

Bouw & infra, ontdek jouw mogelijkheden

Op zoek naar een nieuwe baan?

Laat je omscholen naar de bouw of infra!

De bouw & infra heeft de komende jaren nieuwe collega’s nodig. Niet alleen op de bouwplaats maar ook op kantoor. De bouwsector is veelzijdiger dan veel mensen denken. We bouwen niet alleen huizen, kantoren, wegen, bruggen en tunnels maar ook dijken, vaarwegen en spoorlijnen. Ondergronds leggen we kabels en leidingen aan voor elektriciteit, dataverkeer en gas.

En we maken bijna voortdurend gebruik van techniek. Daken van zonnepanelen, drones en graafmachines met de modernste software.

 

Omscholing is mogelijk vanuit jouw specifieke situatie. Of je nu nog aan het werk bent of werk zoekt. Samen met jou onderzoeken we de mogelijkheden.

Mirjam heeft de overstap gemaakt.

 Overweeg jij ook een overstap?

Maar twijfel je nog of de bouw & infra iets voor jou is?

Wil je aan de slag als timmerman of is omgevingsmanager meer wat voor jou? Ooit gehoord van een BIM-modelleur of calculator? Bekijk hier wat de mogelijkheden voor jou zijn in de bouw & infra en laat je omscholen.

 Belangstelling? Dit kan je doen

Neem contact met ons op. Wij bieden persoonlijke begeleiding om te kijken of de overstap naar bouw & infra echt wat voor je is. Omscholen kan vanuit jouw specifieke situatie. Samen onderzoeken we de mogelijkheden.

 Verhalen van mede instromers

 Van pensioenen naar hout

Na 36 jaar te hebben gewerkt bij een pensioenfonds, kiest Hans (56) nu voor de bouw. Hij volgt een praktijkgerichte opleiding tot timmerman via Bouwmensen Apeldoorn. “Ik ga één dag in de week naar school. In een speciale 20-plus klas volg ik een aangepast lesprogramma.” De overige vier dagen werkt hij in de timmerwerkplaats van Ter Steege Bouw en Vastgoed. “Een heerlijke plek. Zo kan ik de hele dag met hout bezig zijn en dat is prachtig. Hout is geduldig.”

Van journalist naar bouwvrouw

Tijdens een reis in Australië komt Annemiek (26) in aanraking met de bouw. Ze is meteen verkocht en terug in Nederland schrijft de net afgestudeerde journalist zich in voor een bouwopleiding tot timmerman. Na het behalen van deze tweejarige mbo-opleiding wil zij doorgaan met de vervolgopleiding tot allround timmerman. “Ik wil zo breed mogelijk opgeleid worden. Als ik zie wat ik nu heb geleerd, weet ik dat er nog veel meer te leren is. Het liefst wil ik alles. Dus ook kunnen tegelen en metselen. Maar ik wil in ieder geval zoveel mogelijk blijven leren, want dat vind ik hartstikke leuk. Met je handen bezig zijn, iedere dag nieuwe dingen leren en praktisch bezig zijn.”

+ DIRECT NAAR DE OPLEIDINGEN !