RTL 4 Televisie

Real-life programma over werken in de bouw en infra

Ga voor een baan in de bouw!

In de zesdelige tv-serie ‘Je gaat het maken’ worden diverse werkzoekenden en werkenden gevolgd tijdens hun zoektocht naar een mogelijke carrière in de wereld van de bouw en infra. Dus ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Geef je dan nu op voor ‘Je gaat het maken’ en wie weet werk jij straks in de bouw!

 

In de uitzendingen onderzoekt een loopbaancoach de competenties en vaardigheden van de kandidaten. Bij indrukwekkende bouw- en infraprojecten door het hele land wordt twee dagen meegewerkt. Tijdens de opdrachten worden ze begeleid en beoordeeld door een expert uit de praktijk. Wat bevalt de kandidaat en wat valt tegen? In de ontknoping van de uitzending wordt, indien geschikt bevonden, voor één van de twee functies een concreet traject voorgesteld.

 Wanneer te zien?

‘Je gaat het maken’ is vanaf zondag 28 april 2019 om 16.30 uur te zien bij RTL4 en wordt gepresenteerd door Pernille La Lau.

 

Herhalingen zijn op maandagmiddag (om 15:30 uur) en op zaterdagochtend (om 11:00 uur). Het programma is na uitzending ook terug te kijken via RTL-X en YouTube [link nog niet bekend]. Voor meer informatie over het programma klik hier

Bekijk hier alle
bouwopleiders

Bekijk hier
vacatures