RTL 4 Televisie

Real-life programma op RTL4

Ga voor een baan in de bouw of infra!

Na het succes van de eerste serie zal op 17 oktober om 17.00 uur de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van  ‘Je gaat het maken’ op RTL4 te zien zijn. In deze zesdelige serie worden diverse werkzoekenden en werkenden gevolgd tijdens hun zoektocht naar een mogelijke carrière in de wereld van de bouw & infra.

In de uitzendingen onderzoekt een loopbaancoach de competenties en vaardigheden van de kandidaten. Bij indrukwekkende bouw- en infraprojecten door het hele land wordt een aantal dagen meegewerkt. Tijdens de opdrachten worden de kandidaten begeleid en beoordeeld door een expert uit de praktijk. Wat bevalt de kandidaat en wat valt tegen? In de ontknoping van de uitzending wordt, bij gebleken geschiktheid en serieuze interesse, een concreet voorstel gedaan: een op maat gemaakt opleidingstraject met kans op een baan in deze mooie sector.

Wie weet werk jij straks ook in de bouw! Bekijk jouw mogelijkheden hier of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Bekijk op 17 oktober om 17.00 uur de eerste uitzending van ‘Je gaat het maken’ op RTL4.

 Hoe is het nu met…?

Ook zo benieuwd hoe het na de uitzending met de kandidaten gaat?

Na elke aflevering vind je hier een vlog van één van de deelnemers.

 Wanneer te zien?

Vanaf 17 oktober 2020 is elke zaterdag, zes weken lang, om 17.00 uur het tweede seizoen van ‘Je gaat het maken’ te zien bij RTL4.

De presentatie is, net als in het eerste seizoen, in handen van Pernille La Lau.

Bekijk hier alle
bouwopleiders

Bekijk hier
vacatures

 Partners van de tv-serie: