RTL 4 Televisie

Real-life programma over werken in de bouw en infra

Ga voor een baan in de bouw!

In de zesdelige tv-serie ‘Je gaat het maken’ worden diverse werkzoekenden en werkenden gevolgd tijdens hun zoektocht naar een mogelijke carrière in de wereld van de bouw en infra. Wegens succes wordt de serie de hele zomer in twee reeksen herhaald bij RTL4.

In de uitzendingen onderzoekt een loopbaancoach de competenties en vaardigheden van de kandidaten. Bij indrukwekkende bouw- en infraprojecten door het hele land wordt twee dagen meegewerkt. Tijdens de opdrachten worden ze begeleid en beoordeeld door een expert uit de praktijk. Wat bevalt de kandidaat en wat valt tegen? In de ontknoping van de uitzending wordt, indien geschikt bevonden, voor één van de twee functies een concreet traject voorgesteld.

Wie weet werk jij straks ook in de bouw! Bekijk jouw mogelijkheden.

Bekijk hier de afleveringen van ‘Je gaat het maken’

 Hoe is het nu met…?

Ook zo benieuwd hoe het na de uitzending met de kandidaten gaat?

Na elke aflevering vind je hier een vlog van één van de deelnemers.

Alle andere vlogs en afleveringen zijn terug te kijken via ‘Watch this’.

 Wanneer te zien?

Van eind april tot begin juni was op RTL4 de tv-serie ‘Je gaat het maken’ te zien. Wegens succes zullen de afleveringen in twee reeksen worden herhaald.

  • De eerste reeks is vanaf 10 juni elke maandag om 16.30 uur te zien, met de laatste uitzending op zondag 14 juli om 17.00 uur.
  • Op zondag 21 juli start de tweede herhaling en is de serie 6 weken lang om 17.00 uur te zien. De presentatie is in handen van Pernille La Lau.

Bekijk hier alle
bouwopleiders

Bekijk hier
vacatures

 Partners van de tv-serie: