Traject zij-instroom

 Traject zij-instroom

Maak nu de overstap!

Voor iedereen die nadenkt over een mogelijke overstap naar de Bouw & Infra hebben we een speciaal zij-instroom traject. Hierin word je persoonlijk begeleid om te kijken of deze overstap echt wat voor je is. En lijkt het je wat, dan helpen we je deze overstap succesvol te maken.

Er zijn niet alleen functies en vacatures op de bouwplaats, maar ook op kantoor. Deze kunnen heel goed aansluiten bij de kennis en ervaring die jij meeneemt uit je huidige baan.

 Stepping stones

 

In willekeurige volgorde en naar eigen behoefte

Persoonlijk aanspreekpunt

Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je wilt en wat we voor je kunnen betekenen. Gedurende het hele traject – van oriënteren tot daadwerkelijk aan de slag bij een werkgever in de bouw & infra – staat er een persoonlijk begeleider voor je klaar.

Informatiebijeenkomst

Er worden regelmatig informatiebijeenkomsten georganiseerd om je te informeren over de sector, de ontwikkelingen en waarom er vraag is naar zij-instromers. Daarnaast worden de mogelijkheden oftewel stepping stones toegelicht en vertelt een zij-instromer zijn of haar ervaringen.

Informatiepakket

Lees in dit informatiepakket alle informatie over zij-instromen naar de bouw & infra.

Paskamer

Maak een account aan in de Paskamer van House of Skills. Zet je vaardigheden op een rij en bekijk welke functies het beste bij je passen.

Loopbaancoaching

Weet je nog niet goed wat je wilt en of de bouw & infra wat voor je kan zijn? Een loopbaancoach kan je op basis van een paar gesprekken een ontwikkeladvies geven.

Modulaire training en opleiding

De mogelijkheden verschillen per functie, opleidingsinstelling en zijn natuurlijk afhankelijk van je ervaring en vooropleiding. Je kunt vaak gebruik maken van financiële ondersteuning. Informeer daar naar bij je persoonlijk begeleider.

Beroepenbijeenkomst

We organiseren bijeenkomsten over specifieke beroepen in de bouw bedoeld voor geïnteresseerde zij-instromers en bedrijven. Je hoort meer over het beroep en je hebt kans om gelijk met een mogelijke nieuwe werkgever te spreken.

Een kop koffie of meelopen bij een bedrijf

Maak kennis met een bouwbedrijf: hoe ziet een dag van iemand in de bouw eruit, wat vinden ze leuk, waar lopen ze tegenaan? Zo’n gesprek geeft je een realistisch beeld van het werk. Niemand in je netwerk? Wij kunnen een gesprek voor je regelen!

 Contact

Maak nu de overstap!

Wil je meer weten over het zij-instroom traject, zoek je een opleiding of baan in de bouwsector, wil je als bedrijf geïnteresseerde kandidaten spreken of wil je op andere wijze meewerken of deelnemen?

+ BEKIJK HIER HET INFORMATIEPAKKET