Van Bank naar Bouw

 Van Bank naar Bouw

Maak nu de overstap!

In het project Van Bank naar Bouw wordt bekeken wat er nodig is voor banken, kandidaten en bouwbedrijven om een succesvolle overstap van het bank- en verzekeringswezen naar de bouw- en infrasector mogelijk te maken.

Er zijn niet alleen functies en vacatures op de bouwplaats, maar ook op kantoor. Deze kunnen heel goed aansluiten bij de kennis en ervaring van medewerkers uit het bank- en verzekeringswezen.

 

Geïnteresseerde kandidaten (zij-instromers) worden persoonlijk begeleid.

Dinand heeft de overstap gemaakt!

 Het Stappenplan

 

Aan de slag in 7 stappen – in willekeurige volgorde en naar eigen behoefte

Persoonlijk gesprek

We zijn benieuwd wie je bent, wat je wilt en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Graag begeleiden en volgen we je in je traject van oriëntatie: van ontdekking van de sector tot de ervaringen in een nieuwe baan. Zo weten we waar jij behoefte aan hebt en kan tegelijkertijd het zij-instroom traject worden verbeterd.

Informatiebijeenkomst

Er worden regelmatig informatiebijeenkomsten georganiseerd om je te informeren over de sector en het project. Neem deel en maak meteen kennis met andere geïnteresseerde kandidaten, bouwbedrijven en/of opleidingsinstellingen.

Arbeidsvoorwaarden

Op de website van Bouwend Nederland vind je een overzicht en uitleg van arbeidsvoorwaarden en regelingen zoals lonen en salarissen, pensioen, vakantie en verlof en social support.

Functies

Er zijn niet alleen functies en vacatures op de bouwplaats, maar ook op kantoor. Deze kunnen heel goed aansluiten bij de kennis en ervaring van medewerkers uit het bank- en verzekeringswezen.

Een dag bij een bouwer

Maak kennis met een bouwbedrijf: hoe ziet een dag van iemand in de bouw eruit, wat vinden ze leuk, waar lopen ze tegenaan? Zo’n gesprek geeft je een realistisch beeld van het werk. Niemand in je netwerk? Wij kunnen een gesprek voor je regelen!

Modulaire training of opleiding

Heb je een functie op het oog, kijk dan wat je nodig hebt aan kennis en vaardigheden. De mogelijkheden verschillen per functie, opleidingsinstelling en persoon en zijn uiteraard ook afhankelijk van je ervaring en vooropleiding.

Match je skills

Maak een account aan in de Paskamer, zet je skills op een rij en bekijk welke baan het beste bij je past. Je ontdekt welke skills je bezit en hoe deze matchen bij functies in de bouw.

Mirjam heeft de overstap gemaakt!

 Contact

Maak nu de overstap!

Wil je meer weten over het project Van Bank naar Bouw, zoek je een opleiding of baan in de bouwsector, wil je als bedrijf geïnteresseerde kandidaten spreken of wil je op andere wijze meewerken of deelnemen?

+ BEKIJK HIER HET INFORMATIEPAKKET