Vlog over de bouw spelregels

1 Iedereen kan meedoen

Elke vlogger mag zijn of haar vlog indienen bij ons. Je hoeft geen ervaring te hebben met vloggen, maar het mag natuurlijk wel. Je hebt alle creatieve vrijheid, maar natuurlijk moet de vlog wel aan (volgens ons) goede smaak en wetgeving voldoen. Tijdens de wedstrijd wordt wel van je verwacht dat je werkt aan de groei van jouw persoonlijke socialmediakanalen, in ieder geval op YouTube en Instagram.

2 Win een vette vlogdeal

Wil je meedoen? Meld je dan hier [hyperlink naar/vlogoverdebouw_inschrijfformulier] aan voor 17 december 2018 met een introductievlog van jezelf. Laat ons zien wie je bent en waarom jij deze deal wilt winnen. Uit alle inzendingen wordt een top vijf gekozen. Deze vloggers krijgen tijdens de kerstvakantie een dag training. In januari worden zij op pad gestuurd naar een bouwproject om daar een vlog over te maken. Deze vlogs worden beoordeeld door een jury en kiezen hieruit de winnaar van de vlogdeal van €5.000,-! Binnen deze deal verwachten wij in de maanden februari, maart en april één vlog per maand die je in opdracht van Bouwend Nederland maakt. De reiskosten zijn in de prijs inbegrepen. Begin februari wordt de winnaar van Vlog over de Bouw bekendgemaakt.

3 De jury

De jury bestaat uit Rick van Egmond en Kathelijne Koster van Bouwend Nederland, socialmediaspecialist Dennis de Winter en vlogger JohnQuote. Zij beoordelen de inzendingen op PR-waarde (bereik), creativiteit en inhoud. Hun oordeel is bindend en zij bepalen ook of een vlog voldoet aan de regels van goede smaak en wetgeving.

4 De gescoorde PR-waarde is bepalend

We gebruiken een onafhankelijke ‘tool’ waarmee we het bereik, ofwel de PR-waarde, van social media acties kunnen meten. We kunnen zien hoeveel mensen je hebt bereikt, hoeveel (re)tweets er zijn, hoeveel posts evenals wat voor soort reacties. Alle resultaten bij elkaar opgeteld maken samen de PR-waarde, die erg bepalend is bij het kiezen van de winnaar van Vlog over de Bouw.

5 Bouwend Nederland

De wedstrijd wordt georganiseerd door Bouwend Nederland. De vlogdeal van €5.000,- wordt door ons aangeboden en daarvoor in de plaats verwachten wij drie vlogs die je in opdracht van ons maakt. In de maanden februari, maart en april lever je elke maand één vlog aan. Je wordt gebriefd, maar de verdere invulling is aan jou.

6 Onbeperkt gebruiksrecht

Door mee te doen aan Vlog over de Bouw en een vlog in te sturen via onze website, sta je de initiatiefnemers toe jouw vlog vrijelijk en naar eigen inzicht te gebruiken in het kader van de instroomcampagne ‘Je gaat het maken in de bouw en infra’. Wil je dit niet of ben je het hier niet mee eens, dan kan je helaas niet deelnemen aan deze vlogwedstrijd.

 Check hier andere
Bouwfilmpjes 
voor
inspiratie