Vlog over de bouw

 Merna wint de vlogdeal van €5.000,-!

en gaat aan de slag als bouwvlogger

Van de 3 finalisten is de 21-jarige student Bouwkunde Merna Elgohary uiteindelijk de winnaar geworden van ‘Vlog over de bouw’ en heeft daarmee een vlogdeal van € 5.000,- gewonnen. Zij gaat de komende tijd vlogs maken voor de instroomcampagne Je gaat het maken in de bouw & infra.

 Win een vlogdeal van €5.000,-

Sleep je eerste professionele klus binnen

Vlogger worden? Dit is je kans! Bekend vlogger en winnaar van vorig jaar JohnQuote geeft het stokje over. Hoe jij je eerste professionele vlogdeal van €5.000,- binnen kan slepen? Stuur een vlog in waarin je jezelf voorstelt en ons vertelt waarom jij moet winnen. Tip: de wedstrijd wordt georganiseerd door Bouwend Nederland, scoor extra punten en leg op een creatieve manier een link met de bouw. Nog geen vlogervaring? Geen probleem, misschien ben jij wel het verborgen talent dat wij zoeken.

 

Uit jullie inzendingen kiezen we vijf finalisten. Zij krijgen een hele dag training om zichzelf nóg beter te presenteren en hun vlogs nog toffer te maken. Ook JohnQuote komt langs tijdens die training om over zijn ervaringen te vertellen. Daarna krijg je een leuke opdracht om je nieuwe skills meteen te gebruiken. Natuurlijk verwachten we dat jij in de tussentijd hard werkt om jouw eigen socialmediakanalen steeds populairder te maken.

 Finalisten vlogs

+FINALIST JELLE IN ACTIE
+BOUWVLOG VAN FINALISTEN PIM EN AIDEN
+FINALIST MERNA IN ACTIE

 Check hier alle
BOUWOPLEIDERS

 Check hier alle
OPLEIDINGEN