Vlog over de bouw

 Wie wint de vlogdeal van €5.000,-?

Deze 3 finalisten strijden tegen elkaar

Van alle supertoffe inzendingen heeft de jury uiteindelijk 3 finalisten uitgekozen. Zij krijgen vlogtraining om zichzelf nóg beter te presenteren en hun vlogs nog toffer te maken. Ook JohnQuote, de winnaar van vorig jaar, komt langs om over zijn ervaringen te vertellen. Tijdens leuke opdrachten kunnen de nieuwe skills meteen worden ingezet. Het resultaat zie je uiteraard op deze site. Natuurlijk wordt tussentijds door de finalisten hard gewerkt om hun eigen socialmediakanalen steeds populairder te maken.

Houd ook zeker onze website en socials in de gaten!

 Win een vlogdeal van €5.000,-

Sleep je eerste professionele klus binnen

Vlogger worden? Dit is je kans! Bekend vlogger en winnaar van vorig jaar JohnQuote geeft het stokje over. Hoe jij je eerste professionele vlogdeal van €5.000,- binnen kan slepen? Stuur een vlog in waarin je jezelf voorstelt en ons vertelt waarom jij moet winnen. Tip: de wedstrijd wordt georganiseerd door Bouwend Nederland, scoor extra punten en leg op een creatieve manier een link met de bouw. Nog geen vlogervaring? Geen probleem, misschien ben jij wel het verborgen talent dat wij zoeken.

 

Uit jullie inzendingen kiezen we vijf finalisten. Zij krijgen een hele dag training om zichzelf nóg beter te presenteren en hun vlogs nog toffer te maken. Ook JohnQuote komt langs tijdens die training om over zijn ervaringen te vertellen. Daarna krijg je een leuke opdracht om je nieuwe skills meteen te gebruiken. Natuurlijk verwachten we dat jij in de tussentijd hard werkt om jouw eigen socialmediakanalen steeds populairder te maken.

 Inzendingen Vlog over de Bouw

+FUWAN EN JOEP GAAN VOOR DE VLOGDEAL
+ESTHER GAAT VOOR DE VLOGDEAL
+WORDT RICK DE NIEUWE BOUWVLOGGER?

 Check hier alle
BOUWOPLEIDERS

 Check hier alle
OPLEIDINGEN