Voor bedrijven

Help mee aan meer personeel in de bouw en infra!

De Bouw & Infra staat te springen om personeel. Er is een grote behoefte aan allerlei soorten vakmensen, niet alleen technisch maar vooral ook jongeren en zij-instromers die sterk zijn in ontwerp en/of planning. Want veel werk wordt met innovatieve technieken voorbereid en georganiseerd.

 

Jongeren kiezen echter steeds minder voor een opleiding in de bouw en infra. Reden voor Bouwend Nederland om samen met opleidingsbedrijven, scholen en regionale initiatieven een campagne te starten om jongeren en ook zij-instromers te interesseren voor de bouw en infra. Met deze website (#jegaathetmaken) wil Bouwend Nederland laten zien hoe leuk werken in de bouw en infra is, hoe veel vraag er naar creativiteit is, hoe innovatief het werk tegenwoordig is en wat de bouw- en infrasector allemaal voor moois maakt!

Er is een interessante toekomst voor jongeren en zij-instromers in de Bouw & Infra. Dat moeten we laten zien. Samen aan de slag voor meer personeel!

Wat kan uw bedrijf betekenen?

Voor jongeren en zij-instromers?

MEEDOEN?

Doet uw project / initiatief al mee?
Download hier de gratis toolkit of meld uw project aan via instroom@bouwendnederland.nl.

WEBWINKEL

T-shirts, speakers, tassen, en nog veel meer. Bestel hier uw gepersonaliseerde artikelen van de instroomcampagne ‘Je gaat het maken’.

GOED IDEE?

Heeft u een ander idee?
Stuur een mail naar instroom@bouwendnederland.nl en wij nemen contact met u op.

GASTLESSEN

Voor scholen zijn speciale gastlessen ontwikkeld, zowel digitaal als fysiek. Hierdoor maken leerlingen op een actieve manier kennis met de bouw- en infrasector en komen zij meer te weten over de toekomstmogelijkheden die de sector te bieden heeft.

Kijk hier voor meer informatie of stuur een mail naar instroom@bouwendnederland.nl.

STAGEPLAATSEN

Heeft u stageplaatsen beschikbaar voor studenten mbo niveau 4, hbo of wo?
Plaats deze op Komindebouw.nl.

LEERBEDRIJF WORDEN?

Heeft u stageplaatsen voor bbl-leerlingen en bent u nog geen leerbedrijf? Meld u dan aan bij SBB, zodat u een leerbedrijf kunt worden en bbl-leerlingen kunt opleiden. Aanmelden

+ Meer informatie?