Voor bedrijven

Help mee aan meer personeel in de bouw & infra!

De bouw & infra staat te springen om personeel. Er is een grote behoefte aan allerlei soorten vakmensen, niet alleen technisch maar vooral ook jongeren en zij-instromers die sterk zijn in ontwerp en/of planning. Want veel werk wordt met innovatieve technieken voorbereid en georganiseerd.

 

Reden voor het stimuleringsprogramma behoud vakmensen campagne te voeren om jongeren en ook zij-instromers te interesseren voor de bouw en infra. Met deze website (#jegaathetmaken) willen werkgevers- en werknemersorganisaties in de bouw en infra laten zien hoe leuk werken in de bouw & infra is, hoeveel vraag er naar creativiteit is, hoe innovatief het werk tegenwoordig is en wat de bouw- en infrasector allemaal voor moois maakt!

Er is een interessante toekomst voor jongeren en zij-instromers in de bouw & infra. Dat moeten we laten zien. Samen aan de slag voor meer personeel!

Wat kan uw bedrijf betekenen?

Voor jongeren en zij-instromers?

MEEDOEN?

Doet uw project / initiatief al mee?
Bekijk hier de toolkit of meld uw project aan via info@jegaathetmaken.nl.

WEBWINKEL

T-shirts, speakers, tassen, en nog veel meer. Bestel hier uw gepersonaliseerde artikelen van de instroomcampagne ‘Je gaat het maken’.

GOED IDEE?

Heeft u een ander idee?
Stuur een mail naar info@jegaathetmaken.nl en wij nemen contact met u op.

GASTLESSEN

Voor scholen zijn speciale gastlessen ontwikkeld, zowel digitaal als fysiek. Hierdoor maken leerlingen op een actieve manier kennis met de bouw- en infrasector en komen zij meer te weten over de toekomstmogelijkheden die de sector te bieden heeft.

Kijk hier voor meer informatie of stuur een mail naar info@jegaathetmaken.nl.

STAGEPLAATSEN

Heeft u stageplaatsen beschikbaar voor studenten mbo niveau 4, hbo of wo?
Plaats deze op de Nationale Vacaturebank

LEERBEDRIJF WORDEN?

Heeft u stageplaatsen voor bbl-leerlingen en bent u nog geen leerbedrijf? Meld u dan aan bij SBB, zodat u een leerbedrijf kunt worden en bbl-leerlingen kunt opleiden. Aanmelden

+ Meer informatie?