Voor bedrijven

Help mee aan meer personeel in de bouw & infra!

De bouw & infra staat te springen om personeel. Er is een grote behoefte aan allerlei soorten vakmensen, niet alleen technisch maar vooral ook jongeren en zij-instromers die sterk zijn in ontwerp en/of planning. Want veel werk wordt met innovatieve technieken voorbereid en georganiseerd.

 

Reden voor het stimuleringsprogramma behoud vakmensen campagne te voeren om jongeren en ook zij-instromers te interesseren voor de bouw en infra. Met deze website (#jegaathetmaken) willen werkgevers- en werknemersorganisaties in de bouw en infra laten zien hoe leuk werken in de bouw & infra is, hoeveel vraag er naar creativiteit is, hoe innovatief het werk tegenwoordig is en wat de bouw- en infrasector allemaal voor moois maakt!

Er is een interessante toekomst voor jongeren en zij-instromers in de bouw & infra. Dat moeten we laten zien. Samen aan de slag voor meer personeel!

Wat kan uw bedrijf betekenen?

Voor jongeren en zij-instromers?

CAMPAGNEMATERIAAL

Organiseert u een dag voor scholieren of andere geïnteresseerden, dan hebben we daarvoor mooie brochures en enkele leuke gadgets om uit te delen. Neem daarvoor contact op met info@jegaathetmaken.nl.

CONTACT

Ook voor andere vragen of opmerkingen, kunt u contact met ons opnemen via info@jegaathetmaken.nl

GASTLESSEN

Voor scholen zijn speciale gastlessen ontwikkeld, zowel digitaal als fysiek. Hierdoor maken leerlingen op een actieve manier kennis met de bouw- en infrasector en komen zij meer te weten over de toekomstmogelijkheden die de sector te bieden heeft.

Kijk hier voor meer informatie of stuur een mail naar info@jegaathetmaken.nl.

LEERBEDRIJF WORDEN?

Heeft u stageplaatsen voor bbl-leerlingen en bent u nog geen leerbedrijf? Meld u dan aan bij SBB, zodat u een leerbedrijf kunt worden en bbl-leerlingen kunt opleiden. Aanmelden

+ Meer informatie?