+ Check this out!

Mega toffe projecten!

+ Zie civiel

Ga op bezoek bij een civiel project

Ga eens op bezoek bij een civiel bouwproject en ontdek de bouw van unieke civiele constructies zoals bruggen, tunnels, viaducten, kademuren, stormvloedkeringen, sluizen, parkeergarages, industriële kolossen en nog veel meer. Er komt van alles bij kijken. Vele deskundigen spelen daarbij een rol: calculatoren, ontwerpers, vaklieden, managers, organisatoren, omgevingsmanagers, veiligheidskundigen en noem maar op.

Zit je op het vmbo, in havo 4, vwo 5 of volg je een technische mbo-opleiding? Meld je dan nu met je klas (maximaal 25 leerlingen per groep) aan voor Zie Civiel en krijg een excursie op een bijzondere civiele bouwplaats.

Met de excursie ben je een ochtend of middag op bezoek bij een bouwplaats (maximaal vier uur). Je krijgt uitleg over werken in de civiele bouw en een presentatie van het bouwproject waar je later zal worden rondgeleid. Je mag dus op plekken komen waar publiek normaal niet mag komen en van heel dichtbij de bouw kan bekijken. Een unieke kans dus!

Deze excursies zijn gratis en worden aangeboden door Civilion, het opleidingsinstituut voor Civiele Bouw in samenwerking met de Vakgroep Civiele Betonbouw van Bouwend Nederland.

+ Meer vette projecten

Bekijk hier meer interessante projecten

+ Direct naar de opleidingen